Національні процеси в Ук / Ураїні: історія і сучасність. Документи і матеріали - Вівчарик, М. М. (Український історичний журнал, 2025)
Національні процеси в Україні: історія і сучасність. Документи і матеріали. Довідник. У 2-х ч. / Упоряд.: І.О.Кресіна (кер.), О.В.Кресін, В.П.Ляхоцький, В.Ф.Панібудьласка; За ред. В.Ф.Панібудьласки. — К.: Вища шк., 1997. — Ч. 1. — 583 с., Ч.ІІ — 704 с.