Руденко Н.М., Русак А.В. Армія фашистського агресора: від перемог до поразок. 1941—1945. (Морально-психологічний аспект) - Кулинич, І. М. (Український історичний журнал, 2025)
Руденко Н.М., Русак А.В. Армія фашистського агресора: від перемог до поразок. 1941—1945. (Морально-психологічний аспект). — К.: Ін-т історії України НАН України, 1997. — 344 с.