Солдатенко В.Ф. Українська революція: концепція та історіографія - Сарбей, В. Г. (Український історичний журнал, 2025)
Солдатенко В.Ф. Українська революція: концепція та історіографія. — К.: Пошуково-видавниче агенство ”Книга Пам'яті України”,1997. — 416 с.: іл.