Кремень В.Г., Табачник Д.В., Ткаченко В.М. Україна: Альтернативи поступу (критика історичного досвіду) - Трипольський, В. О. (Український історичний журнал, 2025)
Кремень В.Г., Табачник Д.В., Ткаченко В.М. Україна: Альтернативи поступу (критика історичного досвіду). — К., 1996. — 793 с.