Українська національна революція 1648-1676 рр. крізь призму століть: 350-річчя Національної революції XVII ст. в Україні - Смолій, В. А.; Степанков, В. С. (Український історичний журнал, 2025)
Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1998 — № 1.