Міжнародний науковий семінар “Центрально-Східна Європа на етапі трансформації: економіка і суспільство в період від середньовіччя до модернізації ( ХV-ХVІІІ ст. )” - Зашкільняк, Л. О.; Крикун, М. Г. (Український історичний журнал, 2025)
.