Проблема класово і національно-політичних сил у концепції української революції (Закінчення): 80-річчя української революції - Солдатенко, В. Ф. (Український історичний журнал, 2025)
Закінчення. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1997. — № 5.