М. М. Варварцев. Італійці в Україні (ХІХ ст.).: Біографічний словник діячів культури - Бацак, К. Ю.; Шилова, А. В. (Український історичний журнал, 2025)
М. М. Варварцев. Італійці в Україні (ХІХ ст.).: Біографічний словник діячів культури. — К.: Ін-т історії України НАНУ, 1994. — 196 с.