Радянсько-російські збройні експансії після Другої світової війни: Рецензія на книгу - Литвин, Микола; Хахула, Любомир (Український історичний журнал, 2025)
Рецензія на книгу: Michał Klimecki, Zbigniew Karpus. Niewypowiedziane wojny i konflikty Związku Radzieckiego i Rosji w latach 1945—2022: Przegląd wydarzeń. Toruń: Wydawnictwo Adam Marszałek, 2023. 240 s.