Пристайко В.І., Шаповал Ю.І. Справа ”Спілки визволення України”. Невідомі документи і факти - Шевченко, В. Ф. (Український історичний журнал, 2025)
Пристайко В.І., Шаповал Ю.І. Справа ”Спілки визволення України”. Невідомі документи і факти. Наук.-докум. вид. — К.: Інтел., 1995. — 448 с.