Терещенко Ю.І., Курило В.М. Історія України. Від найдавніших часів до 1917 р. У 2 кн. Кн. І - Путро, О. І.; Рибалко, В. С. (Український історичний журнал, 2025)
Терещенко Ю.І., Курило В.М. Історія України. У 2 кн. Кн. І: Від найдавніших часів до 1917 р. — К., 1995. — 424 с.