Українська Центральна Рада. Документи і матеріали у двох томах. Том І - Солдатенко, В. Ф. (Український історичний журнал, 2025)
Українська Центральна Рада. Документи і матеріали у двох томах. Том І. 4 березня — 9 грудня 1917 р. К.: Наукова думка, 1996. — 591 с.