О. Ф. Сидоренхо. Українські землі у міжнародній торгівлі (IX – середина XVII ст.) - Сергієнко, Г. Я. (Український історичний журнал, 2025)
О. Ф. Сидоренхо. Українські землі у міжнародній торгівлі (IX – середина XVII ст.). К., 1992. — 229 с.