Михайло Грушевський: перший рік у Радянській Україні (спроба реконструкції) (Закінчення): 130-річчя від дня народження М. С. Грушевського - Рубльов, О. С. (Український історичний журнал, 2025)
Закінчення. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1996. — № 5.