І. С. Винокур, П. А. Горішній. Бакота. Столиця давньоруського Пониззя - Якубовський, В. І. (Український історичний журнал, 2025)
І. С. Винокур, П. А. Горішній. Бакота. Столиця давньоруського Пониззя. Центр Поділлезнавства, Кам'янець-Подільський, 1994. — 362 с.