Українсько-московські договори в XVII—XVIII віках (Закінчення) - Яковлів, Андрій (Український історичний журнал, 2025)
Закінчення. Початок див: Укр. іст. журн. — 1993. — № 4—6, 7—8, 9, 11—12; 1994. — № 1, 2—3, 4, 6; 1995. — № 2, 6.