Янко Рамач. Коротка історія русинів - Мушинка, Микола (Український історичний журнал, 2025)
ЯНКО РАМАЧ. КОРОТКА ІСТОРІЯ РУСИНІВ. ЯНКО РАМАЧ. КРАТКА ИСТОРИЯ РУСНАЦОХ (1745—1918). Библиотека «Мемориял 250». Кн. 4. Вид. Греко-католицька парохия св. Петра и Павла. Нови Сад 1993. — 134 с.