В. Г. Сарбей. Історія України (XIX – початок XX ст.) - Санцeвич, А. В. (Український історичний журнал, 2025)
В. Г. Сарбей. ІСТОРІЯ УКРАЇНИ (XIX — ПОЧАТОК XX СТ.): Пробний підручник для 9 класу середньої школи. — К.: Генеза, 1994. — 224 с.