Німецько-українські відносини в історичній перспективі - Єкельчик, С. О. (Український історичний журнал, 2025)
НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКІ ВІДНОСИНИ В ІСТОРИЧНІЙ ПЕРСПЕКТИВІ. За ред. Ханса-Йоахіма Торке та Джона-Пола Хімки (Едмонтон : Видавництво Канадського інституту українських студій, 1994). — VIIІ+239 с.