Українсько-московські договори в XVII–XVIII віках (Продовження) - Яковлів, Андрій (Український історичний журнал, 2025)
Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. —1993. — № 4. — 6, 7—8, 9, 11—12; 1994. — № 1, 2—3, 4, 6.