На політичній арені України (90-ті pp.). Роздуми істориків (Закінчення) - Литвин, В. М.; Слюсаренко, А. Г. (Український історичний журнал, 2025)
Закінчення. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1994. — № 1.