Науково-методичні праці з історії СРСР, вип. 1; Шляхи розвитку слов'янських народів: Актуальні проблеми історії, вип. 2–3 - Лисенко, О. Є. (Український історичний журнал, 2025)
Науково-методичні праці з історії СРСР: Зб. статей. — К., 1991. — Вип. 1; Шляхи розвитку слов'янських народів: Актуальні проблеми історії. Зб. науково-методичнихпраць. — К., 1992. — Вип. 2—3.