Великий українець: Матеріали з життя та діяльності М. С. Грушевського - Сарбей, В. Г. (Український історичний журнал, 2025)
ВЕЛИКИЙ УКРАЇНЕЦЬ: МАТЕРІАЛИ З ЖИТТЯ ТА ДІЯЛЬНОСТІ М. С. ГРУШЕВСЬКОГО. — УПОРЯДКУВАННЯ І ПІДГОТОВКА ТЕКСТІВ ТА ФОТОМАТЕРІАЛІВ, КОМЕНТАРІ ТА ПРИМІТКИ А. П. ДЕМИДЕНКА. К.: Веселка, 1992. — 551 с.; іл.