Херліхі Патриція. Одеса: історія, 1794–1914 - Ващенко, В. П. (Український історичний журнал, 2025)
Херліхі Патриція. Одеса: історія, 1794–1914. Видано Гарвардським університетом для Гарвардського інституту українських досліджень, 1986. - 411 с.