Виступ полуботківців у 1917 р. (Спроба хронікально-документальної реконструкції події) (Продовження): Новий погляд на проблему - Солдатенко, В. Ф.; Солдатенко, І. В. (Український історичний журнал, 2025)
Продовження. Поч. див. Укр. іст. журн. № 4 ц. р.