Мої спомини про недавнє минуле (1914–1918) (Закінчення) - Дорошенко, Дмитро (Український історичний журнал, 2025)
Закінчення. Початок див: Укр. іст. журн. —1992. — № 6, 7, 8, 10—11, 12; 1993. — № 1, 2—3.