Войналович. Організація шкільної освіти для національних меншин в Україні: 20–30 рр. - Стронський, Г. Й. (Український історичний журнал, 2025)
О. ВОЙНАЛОВИЧ. ОРГАНІЗАЦІЯ ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ДЛЯ НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН В УКРАЇНІ: 20—30 рр. К. — Полтава: Рідний край, 1992. — 149 с.