Ю. М. Алексєєв, А. Г. Вертегел, В. М. Даниленко та ін. Історія (методичні рекомендації для вступників до вузів) - Панченко, П. П.; Бернацький, М. П. (Український історичний журнал, 2025)
Ю. М. Алексєєв, А. Г. Вертегел, В. М. Даниленко та ін. Історія (методичні рекомендації для вступників до вузів). К.: КДПІ, 1992. — 203 с.