Moї спомини про недавнє минуле (1914–1918) (Продовження) - Дорошенко, Дмитро (Український історичний журнал, 2025)
Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1992. — № 6, 7—8. 10—11, 12; 1993. — № 1.