Українська сфрагістика. Анотований бібліографічний покажчик - Гречило, А. Б. (Український історичний журнал, 2025)
УКРАЇНСЬКА СФРАГІСТИКА: АНОТОВАНИЙ БІБЛІОГРАФІЧНИЙ ПОКАЖЧИК /АН УРСР, Археогр. комісія, Кафедра історії України Львівського лісотехнічного інституту. К., 1991. — 85 с. — Наклад 300.