Сталінізм і Україна (Закінчення): Маловідомі сторінки історії - Шаповал, Ю. І. (Український історичний журнал, 2025)
Продовження. Поч. див.: Укр. іст. журн. — 1990. — № 12: 1991. — № 2, 4—8, 10—12: 1992. — № 1—6, 7/8, 9, 10-11.