Україна, Білорусь і Молдова: Інтеграція по-імперськи, русифікація та боротьба за національне виживання (Продовження) - Сольчаник, Роман (Український історичний журнал, 2025)
Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1992. — № 7—8.