В. Ф. Верстюк. Махновщина: селянський повстанський рух на Україні. 1918—1921 - Терещенко, Ю. І. (Український історичний журнал, 2025)
В. Ф. Верстюк. МАХНОВЩИНА: СЕЛЯНСЬКИЙ ПОВСТАНСЬКИЙ РУХ НА УКРАЇНІ. 1918—1921. К.: Наук. думка. — 1991. — 366 с.