Сталінізм і Україна (Продовження): Маловідомі сторінки історії - Шаповал, Ю. І. (Український історичний журнал, 2025)
Продовження. Поч. див.: Укр. іст. журн. — 1990. —№ 12; 1991. — № 2, 1—8, 10—12; 1992. —№ 1—6.