Україна на переломі. 1657—1659. Замітки до історії українського державного будівництва в XVII-ім століттю (Продовження) - Липинський, В'ячеслав (Український історичний журнал, 2025)
Закінчення. Поч. див.: № 2, 4. — 1992 р.