Споконвічна українська земля: Історичні зв'язки Північної Буковини з Росією і Наддніпрянщиною - Кукурудзяк, М. Г. (Український історичний журнал, 2025)
СПОКОНВІЧНА УКРАЇНСЬКА ЗЕМЛЯ: ІСТОРИЧНІ ЗВ’ЯЗКИ ПІВНІЧНОЇ БУКОВИНИ З РОСІЄЮ І НАДДНІПРЯНЩИНОЮ: ДОКУМЕНТИ І МАТЕРІАЛИ. Ред. кол.: Ф. П. Шевченко (голова) та ін. Упорядники: П. В. Василенко та ін.Ужгород: Карпати, 1990. — 648 с.