Я. Рамач. Господарське і суспільне життя русинів у Південній Угорщині. 1745—1848 - Малиновська, О. А. (Український історичний журнал, 2025)
Я. Рамач. ПРИВРЕДНИ И ДРУЖТВЕНИ ЖИВОТ РУСНАЦОХ У ЮЖНЕЙ УГОРСКЕЙ. 1745—1848. Нови Сад: Руске слово, 1990. — 190 с. Я. Рамач. ГОСПОДАРСЬКЕ І СУСПІЛЬНЕ ЖИТТЯ РУСИНІВ У ПІВДЕННІЙ УГОРЩИНІ. 1745—1848. Новий Сад: Руське слово, 1990. — 190 с