Поміщицьке землеволодіння і землекористування на Поділлі (1793—1830 pp.) - Борисевич, С. О. (Український історичний журнал, 2025)
Автор аналізує особливості й основні форми поміщицького землеволодіння та землекористування в Подільській губернії.