Безробіття в Донбасі часів непу: Новий погляд на проблему - Нікольський, В. М. (Український історичний журнал, 2025)
Аналізуються проблеми, пов’язані з безробіттям у 20-ті роки в Донбасі, показано різноманітні форми боротьби з цим явищем.