Сталінізм і Україна (Продовження): Маловідомі сторінки історії - Шаповал, Ю. І. (Український історичний журнал, 2025)
У даному розділі статті завершується розповідь про кампанію пошуків «прихованих троцькістів», розпочату в середині 30-х рр. за ініціативою Сталіна. Автор торкається подій 1937 р., в якому було дано новий імпульс терору на Україні. Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1990.— № 12; 1991. — № 2, 4—8, 10—12; 1992. — № 1—2.