Л. В. Таран. Французька історіографія (70-ті роки XIX – 80-ті роки XX ст.) - Джеджула, К. О. (Український історичний журнал, 2025)
Л. В. Таран. ФРАНЦУЗЬКА ІСТОРІОГРАФІЯ (70-ТІ РОКИ XIX — 80-ТІ РОКИ XX СТ.). К.: Вища школа, 1991. — 103 с.