Г. І. Сургай. Сільське господарство України: уроки минулого і сучасний аграрний курс - Беренштейн, Л. Ю. (Український історичний журнал, 2025)
Г. І. Сургай. СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ: УРОКИ МИНУЛОГО І СУЧАСНИЙ АГРАРНИЙ КУРС. К.: Либідь, 1991. — 184 с.