Пам'ятник Костянтину Острозькому в Києво-Печерській лаврі - Ульяновський, В. І. (Український історичний журнал, 2025)
Подано короткий життєпис князя К. І. Острозького, досліджується історія створення та доля його надгробку в Успенському соборі Києво-Печерської лаври, наведені повні тексти епітафій.