Деякі проблеми становлення самоврядування на Україні в умовах розвитку політичного плюралізму - Некрасова, О. В. (Український історичний журнал, 2025)
Аналізуються деякі проблеми становлення самоврядування в умовах розвитку політичного плюралізму, розглядаються питання неузгодженості потреб сузеренізації територіального самоврядування і зміцнення цілісності політичної системи незалежної України, визначаються деякі шляхи виходу із суперечностей, що виникають на цьому шляху.