Товарні біржі в Російській імперії - Кругляк, Б. А. (Український історичний журнал, 2025)
У повідомленні на основі аналізу даних, почерпнутих із статистичних довідників і архівних матеріалів, висвітлюється питання про діяльність товарних бірж у Росії і головним чином на Україні. Біржі повністю відповідали потребам внутрішнього ринку і стимулювали подальший розвиток капіталістичної економіки.