Нацистський геноцид щодо євреїв та українське населення (1941–1944 pp.): Маловідомі сторінки історії - Коваль, М. В. (Український історичний журнал, 2025)
На архівних, а також зарубіжних джерелах у статті розкривається маловивчена тема пов’язана з геноцидом нацистів щодо єврейського населення та поданням йому до помоги і підтримки з боку українців у різних районах республіки.