Сталінізм і Україна (Продовження): Маловідомі сторінки історії - Шаповал, Ю. І. (Український історичний журнал, 2025)
Продовжується розповідь про кампанію пошуку «прихованих троцькістів» на Україні, розпочату в 1934 р. Однією з її жертв став голова Держплану УСРР Ю. М. Коцюбинський. Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1990. — № 12; 1991. — № 2, 4—8, 10—12; 1992. — № 1.