Урок з історії України на тему "Запорізька Січ" - Кудря, Т. В. (Український історичний журнал, 2025)
Подається нетрадиційний план уроку, розробленого вчителькою київської середньої школи № 162, з використанням праць видатних істориків, творів художньої літератури та образотворчого мистецтва, археологічних матеріалів, українських народних дум, пісень, легенд тощо.