Депортація кримських татар у 1944 р.: Новий погляд на проблему - Бугай, М. Ф. (Український історичний журнал, 2025)
Автор здійснив спробу на основі наявних публікацій, нових архівних матеріалів якоюсь мірою ліквідувати "білі плями", що існують у названій темі.