«Бюро» доктора Візенталя (Закінчення) - Шульмейстер, О. Ю. (Український історичний журнал, 2025)
Висвітлюється життєзий шлях Симона Візенталя — наполегливого діяча у справі виявлення та покарання воєнних злочинців, докладно розповідається про тривалі та складні пошуки ним одного з найжорстокіших гітлерівських катів — А. Ейхмана — організатора знищення 6 млн. євреїв Європи. Закінчення. Поч. див.: № 10, 1991 р.